Onze Diensten

Diensten

Onze diensten zijn de diensten die u kan verwachten van een Managed Service Provider. Wij helpen u en uw bedrijf om uw IT weer overzichtelijk en beheersbaar te maken. Hieronder treft u de beheerde diensten die we bieden.

Beheerd Wifi

Beheerd wifi betekent dat wij uw draadloze netwerk opzetten, inrichten en updaten op afstand. Wij zorgen dat u een betrouwbaar, stabiel en veilig netwerk heeft.

Beheerd Netwerk

Binnen veel bedrijven is een netwerk van computers en de verbinding naar het internet de meest belangrijke verbinding die er bestaat. Wij helpen u met het opzetten, inrichten en onderhouden uw netwerk op een stabiele en veilige manier.

Beheerde Beveiliging

Beveiliging is de basis waarop u uw bedrijf bouwt. Zeker met de nieuwe GDRP of AVG is het belangrijk dat uw gegevens en gegevens van uw klanten goed beveiligd zijn. Wij nemen u deze zorg uit handen.

Beheerd Backup

Uw data staat op een apparaat in uw bedrijf, op de laptop van uw medewerker, nog wat in de cloud. Maar hoe houd u controle over deze data? Weet u zeker dat u uw backup van deze data goed op orde heeft. Wij helpen u met een backup op 1, 2 of 3 veilige locaties binnen Nederland of als u wilt over de wereld verspreid in meerdere datacenters. Zodat uw data altijd veilig is.

Beheerd VPN

VPN is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsbeveiliging. En veel bedrijven installeren dit op de apparaten van hun medewerkers. Maar wat als deze apparaten gestolen worden, of een medewerker gaat uit dienst? Wij helpen u met het beheer van toegang en garanderen dat als de toegang moet worden ingetrokken dat een medewerker geen toegang meer heeft.

Beheerde Devices

Iedere medewerker krijgt een laptop, telefoon en/of tablet van de zaak. Maar hoe houdt u controle over deze apparaten. Hoe geeft u de apparaten toegang tot bepaalde bronnen binnen uw bedrijf? En als het apparaat gestolen word, hoe zorgen we dat onze data niet op straat komt te liggen? Wij helpen u met het opzetten en beheren van uw apparaten.

%d bloggers liken dit: