De meeste mensen die ik spreek klagen over hun wifi. Het werkt op papier prima, maar als je rondloopt in het pand merk je dat het toch niet lekker werkt. Helaas is voor vele toepassingen in een woning of bedrijf de afhankelijkheid van een goed en stabiel draadloos netwerk essentieel.

We zijn als mensen in toenemende mate afhankelijk van netwerken. En een van de belangrijkste netwerken is het draadloze netwerk in woningen en bedrijven. Maar de de hoeveelheid netwerken die actief zijn zien we veel problemen met deze draadloze verbindingen. Hierbij kan je denken aan 2 netwerken die elkaar storen, maar eigenlijk gaat het nog veel verder. De storing die we ervaren word veroorzaakt door allerlei apparatuur, zoals bijvoorbeeld een magnetron of draadloze telefoons werken op dezelfde frequentie als uw draadloze netwerk. Dit maakt het voor iedereen lastig om een stabiel netwerk op te zetten, maar nog ingewikkelder is om hem werkend te houden.

Wij bieden de oplossing! Een beheerd netwerk die continu door onze servers word gemonitored en waar nodig bijgestuurd. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Daarnaast bieden deze netwerken een heleboel extra mogelijkheden:
– Gast toegang
– Aanmelden met uw zakelijk account
– Beheer op afstand
– Blokkeren van toegang
– Tot 4 verschillende namen netwerken
– Roaming (automatisch van accesspoint wisselen)

We kunnen nog wel even verder gaan, maar het liefst vertellen we het u in een goed gesprek. Heeft u interesse neem dan contact met ons op.